Hlavní obsah

Prázdninová televizní letargie vyvrcholila

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Posledním srpnovým víkendem vyvrcholila prázdninová letargie českých televizí. Sledovanost klesala do rekordních hloubek, programová nabídka byla mimořádně zoufalá. Mezi třicet let starými seriály a estrádami s normalizačními zpěváky se nejlépe vedlo Četnickým humoreskám, i když šlo také o reprízu.

Článek

Četnické humoresky se staly nejsledovanějším pořadem posledního srpnového víkendu stejně jako minule i předminule. Na humoresky se dívalo asi 1,4 miliónu lidí, k dalším "úspěšným" na ČT patřily 13. komnata (cca 1,1 miliónu), Uvolněte se, prosím (0,9 miliónu) a Chlípník (1,1 miliónu).

Na Nově byl nejsledovanější film S.W.A.T. - jednotka rychlého nasazení, který volilo cca 1,1 miliónu lidí. Následoval a komedie Co horšího se může stát? (1 milión) a soutěž Jsi chytřejší než páťák? s necelým miliónem diváků.

Na Primě žádný večerní pořad nedosáhl ani miliónové sledovanosti. Nejúspěšnější bylo Ber nebo neber (0,9 miliónu) a Křídla naděje, která zvolilo asi pětset tisíc diváků.      

Víkendová sledovanost
Neděle
Sobota
Pátek

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám