Hlavní obsah

Pokračování Sexu ve městě čeká návrat ikonické Samanthy Jonesové. Ale jen na jednu scénu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Samantha Jonesová se vrací. Oblíbená postava ze seriálu Sex ve městě, kterou ztvárňuje herečka Kim Cattrallová, se znovu objeví ve volném pokračování seriálu A jak to bylo dál…, ve kterém se původně rozhodla neúčinkovat. Seriál vydal minulý čtvrtek první dvě z plánovaných jedenácti epizod. Cattrallová si však zahraje jen v jedné scéně.

Foto: Profimedia.cz

Sestava legendárního seriálu. Sarah Jessica Parkerová, Cynthia Nixonová, Kim Cattrallová, Kristin Davisová.

Článek

Tu natočila herečka podle magazínu Variety na konci března v New Yorku, aniž se setkala s herečkami, které ztvárňují ústřední postavy. Další spolupráci však tvůrci s herečkou neplánují.

V seriálu se Samantha přestěhovala do Londýna, nepřímo se však v ději, který se odehrává v New Yorku, objevuje stále. Ostatní postavy ji zmiňují, ve finální epizodě první série si dokonce hlavní hrdinka Carrie Bradshawová, kterou ztvárňuje herečka Sarah Jessica Parkerová, domluví se Samanthou setkání.

Diváci se mohou těšit i na comeback Aidana v podání herce Johna Corbetta, který v původním seriálu ztvárnil partnera Carrie Bradshawové.

Po úspěšných šesti sériích Sexu ve městě, které vyšly mezi lety 1998 a 2004, a dvou celovečerních filmech se Cattrallová s rolí sebevědomé Samanthy rozloučila. V roce 2017 dokonce odmítla i možnost zopakovat si roli ve třetím filmu, který se nakonec nenatočil.

„Je to velká moudrost vědět, kdy už toho bylo dost,“ uvedla herečka loni v magazínu Variety. „Taky jsem nechtěla znevážit to, co pro mě pořad znamenal. Cesta vpřed byla jasná.“

Finální epizoda druhé série, ve které má postava Samanthy znovu vystoupit, vyjde na HBO Max 24. srpna.

Streamovací služby rostou jak houby po dešti

Kultura

Chudák Carrie. Božský umřel, vstal z mrtvých a pak zase umřel

Film

Reklama

Související témata:
Kim Cattrall

Výběr článků

Načítám