Hlavní obsah

Pocity herečky Báry Jánové zatančila v novém klipu kapely Fate Magazine Bára Onderková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká poprocková skupina Fate Magazine natočila videoklip k aktuálnímu singlu Čaroděj. Hlavní role se v něm ujala herečka Bára Jánová. Tentokrát se poprvé scénář klipu neupínal na klasický příběh, ale soustředil se na vyjádření emocí. Na Novinkách.cz má klip premiéru.

Skupina Fate Magazine v klipu k písni ČarodějVideo: archiv kapely

 
Článek

Do hlavní role dívky, která zpočátku nereaguje a nejeví známky života, byla obsazena Bára Jánová, hvězda seriálu Slunečná. Její emoce a pocity scénickým tancem ztvárňuje Bára Onderková. I když se díváme na dvě různé osoby, jsou vlastně jedna. To je hlavní myšlenka videoklipu k písni Čaroděj.

Foto: archiv kapely

Kapela Fate Magazine a Bára Jánová (vlevo) a Bára Onderková při natáčení klipu k písničce Čaroděj

„Když mě kluci z kapely oslovili a poslali mi scénář, věděla jsem, že do toho půjdu. Bavilo mě napojení na tanec a ztvárnění vlastních pocitů scénickým tancem. S tanečnicí Bárou jsme se velmi rychle propojily a vše fungovalo tak, jak jsem si to představovala,“ říká ke klipu Jánová.

David Adámek, zpěvák skupiny Fate Magazine, říká: „Hraní mě strašně baví, ale tentokrát jsme s kluky zvolili jinou cestu a od začátku natáčení opravdu zírali na obě Báry. Holky byly úžasné, přesně takhle jsme si to představovali. Nálada byla skvělá a snad poprvé jsme s kluky cítili harmonii jak s týmem, tak holkami na place.“

Reklama

Související témata:
Hudební skupina Fate Magazine

Výběr článků

Načítám