Hlavní obsah

Po propuštění z nemocnice plánuje Karel Svoboda koncert

ČTK, per,jaš, Právo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Skladatel populárních písní Karel Svoboda (65) v úterý zkolaboval v klubu Duplex, kde křtil svoje profilové CD. "Na místě zasáhla záchranná služba, která převezla Karla Svobodu k vyšetření do nemocnice. Bezprostředně poté, tedy ještě v úterý v noci, byl propuštěn do domácího ošetřování," řekl Právu osobní asistent skladatele Jiří Paulů

Foto: Milan Haluška

Loňský ročník jarmarku

Článek

"Důvodem jeho slabosti byla nevolnost, špatný vzduch v místnosti a stres," dodal ještě.  

"Odvezli jsme ho na chirurgii na Vinohrady," řekl krátce po převozu ředitel pražské záchranné služby Zdeněk Schwarz s tím, že lékaři mají podezření na komplikace související s vředovou chorobou.

V úterý večer doktorka Marie Alušíková, ředitelka Fakultní nemocnice Královské Vinohrady, Právu řekla: "Pan Svoboda je na chirurgické ambulanci a provádějí se všechna nezbytná vyšetření. Po rentgenovém a dalším vyšetření se rozhodne o další léčbě. Zatím to vypadá, že pan Svoboda je velmi přetažený. Nemůžeme ještě s určitostí říct, z čeho pramení jeho silné bolesti břicha."

Ve středu 19. listopadu vystoupí Karel Svoboda v pražské Lucerně na koncertu u příležitosti svých pětašedesátých narozenin. "Neplánuje ten koncert zrušit. Teď bude odpočívat, aby byl příští týden fit," sdělil Paulů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám