Hlavní obsah

Panská jízda proti Ranči U Zelené sedmy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Diváci na seriál Ranč U Zelené sedmy nezapomněli. I první díl třetí série přilákal k obrazovkám přes půldruhého miliónu diváků, tedy stejný počet jako předchozí řady. V pondělí večer zaostal jen o 30 000 diváků za filmem Pánská jízda, který na Nově vidělo 1,594 miliónu párů očí.

Článek

Oba pořady tak získaly po 38 procentech z lidí, kteří v tu chvíli seděli u obrazovek, když 21 procent si vybralo komisaře Big Bena na Primě  Zbytek dal přednost hokejovému utkání Švédska s Dánskem. [graf sledovanosti]

Pondělí, ve kterém uvádí ČT původní seriály, bylo dlouho jediným dnem, kdy se veřejnoprávní televizi dařilo získávat více diváků než Nově. To se změnilo ve chvíli, kdy se soukromá stanice rozhodla jít do přímého souboje o seriálové diváky, když proti Strážcům duší nasadila seriál On je žena. Jeho závěrečný díl však kapituloval před dokumentem na ČT 1.

Nova se však ani po jeho skončení nemíní vzdát vydobyté pozice. Jestliže 2. května uvedla film Pánská jízda, příští týden nasadí proti Ranči U Zelené sedmy opět těžký kalibr - reprízu oblíbeného Kameňáku.

Reklama

Související články

Dejdar rozjíždí Pánskou jízdu

Novou českou komedii Pánská jízda s Martinem Dejdarem v hlavní roli čerstvého vdovce, který je společně se synem postaven před nutnost zvládnout domácnost,...

Výběr článků

Načítám