Hlavní obsah

Nova natáčí seriál o teenagerech. Nebudete se kroutit trapnem, slibuje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Režiséři Jan Bártek a Karolina Zalabáková, která je zároveň producentkou a spoluautorkou scénáře, začali natáčet pro platformu Voyo desetidílný komediální seriál o dospívání Sex O’Clock. Název je zatím pracovní.

Foto: TV Nova

Leona Skleničková a Vojtěch Vodochodský

Článek

Hlavní dospívající postavy si zahrají Maxmilián Kocek či Sára Korbelová, další role třeba Karolin Omastová s Janem Révaiem, Petrou Bučkovou, Janou Švandovou, Evou Podzimkovou, Jakubem Žáčkem, Vojtěchem Vodochodským a Leonou Skleničkovou.

„Hlavním hrdinou Sex O’Clock je dospívající Adam, který se až dosud zabýval především svou taneční kariérou a mučivou otázkou, kdy už konečně přijde o panictví. Jeho otec (Jan Révai) ale překvapivým odhalením převrátí celé rodině život naruby. Tato situace odstartuje celý řetězec nečekaných událostí, se kterými si musí poradit jak Adamova matka (Petra Bučková), tak babička (Jana Švandová). A to ještě nikdo netuší, s čím se bude muset v brzké době vypořádat Adamova sestra Ema (Sára Korbelová),“ popsal za tvůrce Jakub Fürst.

Foto: TV Nova

Maxmilián Kocek v seriálu Sex O’Clock

Za scénářem stojí Karolina Zalabáková spolu s Matějem Randárem. „Seriál se dotýká řady dnes už normálních, ale i společensky ožehavých témat a postavy v něm řeší stejné problémy a otázky, ať už je jim patnáct, nebo čtyřicet pět,“ tvrdí Zalabáková.

„Hraju patnáctiletého Adama, který chodí na gympl a tančí latinskoamerické tance. Asi jako většina kluků v jeho věku se zajímá o holky, ale moc mu to nejde, protože k tomu navíc řeší problémy v rodině. Sex O’Clock je můj televizní debut a první velká role,“ dodal představitel hlavní role Maxmilián Kocek.

Foto: TV Nova

Karolin Omastová

Představitelka školní psycholožky Eva Podzimková k příběhu uvedla: „Jsem nadšená, že se konečně točí teenage seriál pro mladé dospělé, u kterého se nebudou kroutit trapnem a který reflektuje jejich skutečné problémy. Scénáře jsou ohromně vtipné a dialogy bez servítek. Mám radost, že můžu být jeho součástí. Hraju roli školní psycholožky, která možná některé situace trochu nestíhá, ale je schopná studentům také dobře poradit nebo je minimálně trpělivě vyslechnout.“

Premiéra zatím nebyla stanovena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám