Hlavní obsah

Nová DVD: Ženy v běhu, Rocketman, Muži v černém: Globální hrozba, Rodiče na tahu a Annabelle 3

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlata Adamovská a její tři filmové dcery běží maratonský i životní závod v mimořádně úspěšné komedii Ženy v běhu. Po megahitu Bohemian Rhapsody je tu Rocketman o hudební legendě Eltonu Johnovi. Nové dobrodružství Mužů v černém má všeříkající podtitul Globální hrozba. O tom, co se může stát, když bohatí zchudnou, vypráví americká komedie Rodiče na tahu. Annabelle 3 je dalším pokračováním úspěšné hororové série.

Foto: Novinky

Nová DVD

Článek

Ženy v běhu

Tři dcery se podvolí rozhodnutí matky splnit poslední přání nečekaně zesnulého otce: uběhnout maraton. Trasu si rozdělí a poběží ji jako štafetu s otcovou urnou na zádech. Dcerám se do toho nejdřív vůbec nechce, ale nakonec poběží. Nejde však jen o tento závod, každá z nich prožívá i svůj životní maraton.

Ženy v běhu, Česko 2019, komedie, 93 min., režie: Martin Horský, hrají: Zlata Adamovská, Tereza Kostková, Jenovéfa Boková, Ondřej Vetchý a další

Obal DVD

Rocketman

Portrét velké žijící hudební legendy Eltona Johna provází diváky jeho vzpomínkami na všechny jeho vlastní hříchy, závislosti, výstřednosti i traumata. Film s vynikajícím Taronem Egertonem v hlavní roli nabídne i mnoho jeho písniček.

Rocketman, VB/USA 2019, životopisný, hudební, 120 min., režie: Dexter Fletcher, hrají: Taron Egerton, Jamie Bell, Bryce Dallas Howardová a další.

Muži v černém: Globální hrozba

Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém.

Muži v černém: Globální hrozba, USA 2019, akční, 115 min., režie: F. Gary Grey, hrají: Chris Hemsworth, Tessa Thompsonová, Liam Neeson, Emma Thompsonová a další

Obal DVD

Rodiče na tahu

Frank a Nancy si žijí spokojeně včetně toho, že si občas přihnou. Pak se ovšem ze dne na den ocitnou na mizině. Jasně se shodnou na dvou věcech: milovanou dceru musí udržet stůj co stůj na drahé škole a nikdo se nic nesmí dozvědět. Jen je potřeba vymyslet, jak na to. Otevřou si tedy láhev a noc strávená pitím jim přinese do života spoustu otřesných nápadů...

Rodiče na tahu, USA 2019, komedie, 97 min., režie: Fred Wolf, hrají: Alec Baldwin, Salma Hayeková, Jim Gaffigan, Joe Manganiello, Treat Williams a další

Annabelle 3

Opět se potkáváme s neblaze proslulou démony posedlou panenkou z filmu V zajetí démonů. Ed a Lorraine Warrenovi ji kdysi bezpečně uložili za posvěcené sklo v místnosti s dalšími artefakty zla a přizvali kněze, aby úkryt zpečetil požehnáním. Kdo mohl ovšem tušit, že Annabelle probudí zlé duchy v blízkosti a svět zažije další děsivý útok temných sil?

Annabelle 3, USA 2019, horor, režie: Gary Dauberman, hrají: Mckenna Grace, Madison Iseman, Vera Farmiga, Patrick Wilson a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám