Hlavní obsah

Nová DVD: Všichni moji blízcí, Hra o trůny 3. série 5DVD, Pokrevní pouto a Non-Stop

Právo, Věra Míšková

Tento týden vychází remasterovaná verze filmu Mateje Mináče Všichni moji blízcí i třetí série seriálu Hra o trůny. Pokrevní pouto je kriminální drama o dvou odlišných bratrech. Vysoko nad zemí, mezi pasažéry dopravního letadla, se odehrává napínavý děj filmu Non-Stop.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 30. týden

Článek

Všichni moji blízcí

Nová DVD

Film na pozadí historických událostí druhé světové války a holocaustu sleduje osud židovské rodiny, která se po svém vyrovnává s přicházejícími událostmi. Film si klade za úkol přiblížit dnešnímu divákovi historickou postavu pana Nicholase Wintona, jehož velký čin ve fiktivním příběhu o rodině Silbersteinových znovu ožívá.

Všichni moji blízcí, ČR/ Slovensko/ Polsko, 1999, historické drama, 91 min. Režie: matej Mináč, hrají: Josef Abrhám, Jiří Bartoška, Libuše Šafránková, Krzysztof Kowalewski, Marián Labuda st., Agnieszka Wagnerová a další.

Hra o trůny 3. série 5DVD

Nová DVD

Ve třetí sérii dramatického seriálu Hra o trůny se Lannisterové sotva drží na trůně, když musí čelit prudkému útoku Stannise Baratheona z moře a zároveň nepokojům na severu, které hrozí změnit celkové rozložení sil. Krále Severu Robba Starka čeká po řadě vítězství nad panujícím rodem zásadní prohra...

Hra o trůny 3. série 5DVD, USA /VB, historický, 536 min., Režie: Brian Kirk, Daniel Minahan, Alan Taylor a další, hrají: Sean Bean, Peter Dinklage, Lena Headey, Nikolaj Coster-Waldau, Mark Addy a další.

Pokrevní pouto

Nová DVD

New York, 1974. Padesátiletý Chris, byl právě propuštěn za dobré chování po mnohaletém vězení za vraždu. Venku na něj čeká jeho mladší bratr Frank, policista s perspektivní budoucností. Chris dostává šanci k návratu do běžného života, už ho ale není schopen žít.

Pokrevní pouto, Francie/ USA 2013, kriminální/ drama, 144 min., režie: Guillaume Canet, hrají: Marion Cotillardová, Mila Kunis, Zoe Saldana, Clive Owen, Billy Crudup a další.

Non-Stop

Nová DVD

Bill Marks je odpovědný za bezpečnost leteckých cestujících v napínavém thrilleru, který se odehrává 12 kilometrů nad zemí. Marks během mezikontinentálního letu z New Yorku do Londýna obdrží několik šifrovaných zpráv, ve kterých vyděrač po letecké společnosti požaduje 150 miliónů dolarů. Dokud peníze nedostane, každých dvacet minut na palubě zemře jeden z pasažérů...

Non-Stop, USA/ Francie, mysteriózní thriller, 107 min., režie: Jaume Collet-Serra, hrají: Liam Neeson, Julianne Mooreová, Michelle Dockeryová, Lupita Nyong'o a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám