Hlavní obsah

Nová DVD: Úsměvy smutných mužů, Mrakodrap, Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

Právo, Věra Míšková

O tom, jak snadné je dostat se přes dno láhve na dno života, je český film Úsměvy smutných mužů. Napětí čeká na diváky thrilleru Mrakodrap, typický humor zase diváky Hotelu Transylvánie 3: Příšerózní dovolené. A dobrodružství nabídne dětem Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva Ema.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová DVD

Článek

Úsměvy smutných mužů

Nová DVD

Josef je alkoholik, který se dobrovolně rozhodl nastoupit na léčení. V prostředí, kde každý měl v minulosti svůj „důvod“ pít a teď věří, že má důvod přestat, se mu s nadhledem intelektuála nad ostatními alkoholiky vcelku daří. Jenže, jak zazní několikrát, a ještě i v závěru, démon alkohol je silný protivník...

Úsměvy smutných mužů, Česko 2018, drama, 92 min., režie: Dan Svátek, hrají: David Švehlík, Jaroslav Dušek, Ondřej Malý, Jaroslav Plesl a další.

Mrakodrap

Nová DVD

Perla je nejvyšší a zároveň nejlépe zabezpečená budova na světě. Přesto její majitelé najmou bezpečnostního experta Willa Sawyera, aby to oficiálně potvrdil. Jenže pak začne v budově hořet a technickou závadou to není. Will, coby bývalý šéf týmu FBI, který se specializoval na záchranu rukojmích, zažil už leccos, ale tohle je přece jen silná káva...

Mrakodrap, USA 2018, thriller, 103 min., režie: Rawson Marshall Thurber, hrají: Dwayne Johnson, Pablo Schreiber, Neve Campbellová, Noah Taylor, Roland Møller a další.

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

Nová DVD

Tentokrát se s rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu, ale když Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra.

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená, USA 2018, 97 min., animovaná komedie, režie: Genndy Tartakovsky

Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva Ema

Nová DVD

Jim je obyčejný kluk, ale jako malý se ocitl v jistém ostrovním království. Jeho nejlepším kamarádem je strojvůdce Lukáš, hrdý majitel parní lokomotivy Emy. Nerozlučná trojice jednoho dne poslechne volání dálek a vydává se do světa. Jejich cesta je zavede do Mandaly, kde se dozví, že císařova dcera byla unesena a panovník je požádá o pomoc při její záchraně.

Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva Ema, Německo 2018, dobrodružný fantasy, 110 min., režie: Dennis Gansel, hrají: Henning Baum, Solomon Gordon, Annette Frierová, Michael Herbig, Christoph Maria Herbst a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám