Hlavní obsah

Nová DVD: Trollové: Světové turné a Pravda

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plní hudebních pecek a jejich originálních předělávek jsou Trollové a jejich Světové turné. Catherine Deneuveová a Juliette Binocheová hrají ve francouzsko-japonském dramatu Pravda.

Foto: Novinky

Nová DVD

Článek

Trollové: Světové turné

Stoprocentně pozitivní trollí holka Poppy, která byla v úspěšném prvním díle pouhou princeznou, povýšila na královnu, ale naštěstí ji to nijak nepoznamenalo. Své zemi vládne tancem, zpěvem a levou zadní, protože tam, kde nejsou žádné potíže, je kralování brnkačka. Její svět by dál pohodově rotoval v popovém rytmu, kdyby jednoho krásného dne nepřišlo šokující odhalení – popoví Trollové nejsou jedinými obyvateli planety, žijí na ní další trollí kmeny, vyznávající různé hudební styly. A to bude problém.

Trollové: Světové turné, USA 2020, animovaná komedie, 91 min., režie: Walt Dohrn, David P. Smith, v českém znění: Ivana Korolová, Martin Písařík, Monika Absolonová, Petr Janda, Václav Noid Bárta

Obal DVD

Pravda

Lumir je úspěšná scenáristka žijící s rodinou v New Yorku. Když její matka, slavná francouzská herečka Fabienne Dangeville, vydá svou autobiografii, Lumir jí i s rodinou přijíždí osobně pogratulovat. Návštěva se ale neplánovaně prodlouží a na obě hrdinky dolehne tlak nikdy nevyřčených křivd a bolestí z minulosti. Pro Fabienne to ale není jen cesta sbližování se s dcerou, je to i učení se pokoře a úcty k ostatním lidem.

Pravda, Francie/Japonsko 2019, drama, 106 min., režie: Hirokazu Kore'eda, hrají: Catherine Deneuveová, Juliette Binocheová, Ethan Hawke, Ludivine Sagnierová a další.

Obal DVD

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám