Hlavní obsah

Nová DVD: Teroristka, Na střeše či Avengers: Endgame

Právo, Věra Míšková

Po úspěchu v kinech vychází na DVD film Teroristka s Ivou Janžurovou v titulní roli. Tragikomedie herce, scenáristy a režiséra Jiřího Mádla Na střeše vypráví o soužití dvou lidí rozdílné generace a kultury. Fanoušci marvelovek mají k dispozici závěrečný film série Avengers: Endgame. Šest let po prvním filmu vznikla dvojka animovaného filmu Mrňouskové 2: Daleko od domova. Vychází i další animovaný film Hledá se Yetti.

Foto: Novinky

Nová DVD

Článek

Teroristka

Černá komedie je příběhem učitelky v důchodu, jíž se marná snaha o slušnou domluvu na uchování normálního chodu života vymkne natolik, že vezme spravedlnost do vlastních rukou a postaví se místnímu bossovi se zbraní v ruce.

Obal DVD

Teroristka, Česko 2019, černá komedie, 95 min., režie: Radek Bajgar, hrají: Iva Janžurová, Martin Hofmann, Tatiana Vilhelmová, Eva Holubová a další.

Na střeše

V komediálně laděném filmu poskytne zapšklý a pedantský profesor Rypar dočasné útočiště mladému Vietnamci na útěku, kterého našel na střeše svého domu. Soužití nevraživého muže a mladíka, který hledá východisko ze zoufalé situace v neznámém městě, přináší řadu tragikomických situací.

Obal DVD

Na střeše, Česko 2019, tragikomedie, 97 min., režie: Jiří Mádl, hrají: Alois Švehlík, Duy Anh Tran, Mária Bartalos, Vojtěch Dyk, Adrian Jastraban a další

Avengers: Endgame

Hrozivé události způsobené Thanosem, který vyhladil polovinu života ve vesmíru a silně oslabil Avengers, vedou zbylé superhrdiny k tomu, aby ve strhujícím finále 22 filmů studia Marvel sebrali poslední síly a pokusili se vrátit úder.

Obal DVD

Avengers: Endgame, USA 2019, akční sci-fi, 182 min., režie: Anthony Russo a Joe Russo, hrají: Brie Larson, Scarlett Johansson, Chris Evans, Chris Hemsworth, Josh Brolin, Robert Downey Jr. a další.

Mrňouskové 2: Daleko od domova

Malá beruška nešťastnou náhodou zapadne do balíku, který je odeslán do Karibiku! Ocitá se v novém, nádherném prostředí, které ale skrývá mnohé nástrahy. Pro její rodiče tak existuje pouze jedna cesta: dát dohromady starou partu! A tak beruška, mravenec a pavouk znovu spojí své síly a vydávají se na záchrannou výpravu na druhou stranu zeměkoule.

Obal DVD

Mrňouskové 2: Daleko od domova, Francie 2018, animovaný, 90 min., režie: Hélene Giraudová a Thomas Szabo.

Hledá se Yetti

Sir Lionel Frost je chrabrý dobrodruh, který se považuje za předního odborníka na mýty a příšery. Ovšem nikdo jiný jeho objevům nevěří. A tak se vydává na americký severozápad objevit Yettiho, chybějící vývojový článek mezi opicí a člověkem. Pan Článek - lehce bláznivý, překvapivě bystrý a citlivý tvor, který představuje posledního jedince svého druhu, čelí osamělosti a věří, že Sir Lionel je jediným mužem, který mu může pomoci...

Obal DVD

Hledá se Yetti, USA 2019. animovaná komedie, 95 min., režie: Chris Butler

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám