Hlavní obsah

Nová DVD: Ledové království, Dom Hemingway, Pozdravy ze spermabanky a Vítejte v džungli

Právo, Věra Míšková

Tento týden vychází na Blue-Ray očekávaný úspěšný animovaný film Ledové království. Jude Law hraje titulní roli v kriminální komedii Dom Hemingway. Komedie Pozdravy ze spermabanky je o tom, kolik následků může mít minulost. Jean Claude Van Damme je hrdinou filmu Vítejte v džungli.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 14. týden

Článek

Ledové království

Nová DVD

Neohrožená optimistka Anna se vydává na velkolepou cestu! Společně s otrhaným horalem Kristoffem a jeho věrným sobem Svenem hledají Anninu sestru Elsu, jejíž ledová kouzla uvěznila uprostřed věčné zimy ledové království zvané Arendelle. Na své cestě se Anna a Kristoff setkávají s dobrodružstvím v podobě kouzelných trollů či legračního sněhuláka Olafa. Musí však v nelehkých vysokohorských podmínkách bojovat s živly a dosáhnout cíle dřív, než bude pozdě!

Ledové království, USA 2013, dobrodružný/animovaný, 98 min., režie: Chris Buck, Jennifer Lee, v českém znění: Tereza Martinková, Miloslav König, Ondřej Brzobohatý, Andrea Elsnerová (zpěv Monika Absolonová) a další.

Dom Hemingway

Nová DVD

Dom Hemingway je charismatický chlápek, výbušný jako ruční granát s uvolněnou pojistkou. Po dvanácti letech vězení se vrací do ulic Londýna, aby si vzal, co mu náleží za to, že celou dobu držel jazyk za zuby. S oddaným přítelem Dickiem se Dom chystá navštívit svého bosse Fontaina, aby se přihlásil o svou odměnu za mlčení.

Dom Hemingway, USA 2013, kriminální komedie, 93 min., režie: Richard Shepard, hrají: Jude Law, Richard E. Grant, Demián Bichir, Emilia Clarke, Kerry Condon a další.

Pozdravy ze spermabanky

Nová DVD

Smolař David Wozniak před dvaceti lety za peníze daroval sperma. Tehdy ale netušil, že se stane otcem 533 dětí! Po prvotním šoku mu dochází, že je to možná ta nejlepší věc, která ho kdy potkala. Navíc poznává své skutečné já, protože se v něm probouzí otcovské pudy.

Pozdravy ze spermabanky, USA 2013, komedie, 100 min., režie: Ken Scott, hrají: Vince Vaughn, Cobie Smulders, Britt Robertson, Chris Pratt, Ben Bailey a další.

Vítejte v džungli

Nová DVD

Poté, co se teambuildingová akce vedená bývalým mariňákem, Stormem Rothchildem, nebezpečně zvrtne, skupina nic netušících úředníků se ocitá v zajetí opuštěného ostrova. Musejí svést souboj o přežití s přírodou - i s ostatními.

Vítejte v džungli, USA 2013, komedie, 90 min., režie: Rob Meltzer, hrají: Jean-Claude Van Damme, Adam Brody, Rob Huebel, Dennis Haysbert, Kristen Schaal, Bianca Bree a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám