Hlavní obsah

Nová DVD: Jsem Božská a Mandy - Kult pomsty.

Právo, Věra Míšková

O tom, že každá žena je tak krásná a sexy, jak se sama cítí, je film Jsem božská. Nicolas Cage hraje v mysteriózním hororu Mandy - Kult pomsty.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová DVD

Článek

Jsem božská

Nová DVD

Renee je obyčejná holka s mírnou nadváhou a z toho plynoucím pošramoceným sebevědomím. Když ve fitku sletí z rotopedu a pořádně se praští se do hlavy, probudí se jako neodolatelná krasavice. Háček je sice v tom, že se tak vidí jen ona sama, ale přesto jí to úplně změní život.

Jsem božská, USA 2018, komedie, 110 min., režie: Abby Kohn, Marc Silverstein, hrají: Amy Schumerová, Michelle Williamsová, Tom Hopper, Rory Scovel, Adrian Martinez a další.

Mandy - Kult pomsty

Nová DVD

Píše se rok 1983. Red Miller a Mandy Bloomová jsou dva outsideři, kteří spolu žijí láskyplným a poklidným životem na americkém severozápadě. Když ale jejich útočiště obklopené borovicovými lesy zničí náboženská sekta, v jejímž čele stojí sadistický Jeremiah Sand, Red se vydává na fantasmagorickou cestu lemovanou ohněm a potřísněnou krví.

Mandy - Kult pomsty, USA/VB/Belgie 2018, mysteriózní horor, 121 min., režie: Panos Cosmatos, hrají: Nicolas Cage, Andrea Riseboroughová, Linus Roache, Bill Duke a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám