Hlavní obsah

Nová DVD: Fotograf, Pět nejlepších a Ladíme

Právo, Věra Míšková

Tento týden vychází film Ireny Pavláskové Fotograf, inspirovaný životem Jana Saudka. Komedie Pět nejlepších mísí hvězdné komické úlety Chrise Rocka s romantikou. Do kin jde hudební film Ladíme 2 a na DVD právě vychází jednička - tedy film Ladíme.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 20. týden

Článek

Fotograf

Nová DVD

V příběhu inspirovaném osudy světoznámého českého fotografa Jana Saudka se vracíme k některým zásadním křižovatkám života umělce obdařeného výjimečným talentem, živelností a vášní. Všechny tyto vlastnosti mu přinesly slávu i odmítání, lásku i zradu, zástupy obdivovatelů i osamocení. Středem Janova života vždy byly ženy.

Fotograf, Česká republika 2015, tragikomedie, 129 minut, režie: Irena Pavlásková, hrají: Karel Roden, Máša Málková, Zuzana Vejvodová, Václav Neužil ml., Jitka Sedláčková a další.

Pět nejlepších

Nová DVD

Film sleduje život newyorského komika Andrého Allena, ze kterého se postupně stává filmová hvězda, ale nečekané setkání s novinářkou ho donutí znovu se vydat na dráhu stand-up komedie, kterou už považoval za minulost. Scénář napsal, film režíroval a v hlavní roli vystupuje Chris Rock.

Pět nejlepších, USA 2014, komedie, 97 min., režie: Chris Rock, hrají: Adam Sandler, Rosario Dawson, Chris Rock, Kevin Hart, Whoopi Goldbergová a další.

Ladíme

Nová DVD

Beca se brzy po nástupu na univerzitu připojuje k The Bellas, školní dívčí pěvecké skupině, jejíž členky zajímá jediná věc: jak dobře jim to spolu zní. Jenže Beca má podstatně jiné představy a utká se s šéfkou kapely.

Ladíme, USA 2013, hudební romantická komedie, 107 min., režie: Jason Moore, hrají: Anna Kendricková, Skylar Astinová, Brittany Snowová, Ben Platt a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám