Hlavní obsah

Nová DVD: Dumbo, Psí veličenstvo Corgi, Řbitov zviřátek a After: Polibek

Právo, Věra Míšková

O slůněti s obrovskýma ušima je rodinný film Dumbo. O roztomilém pejskovi zase Psí veličenstvo Corgi. Kdo se hodně rád bojí, užije si Řbitov zviřátek. O tom, že zakázané ovoce přitahuje i hodné holky, je film After: Polibek.

Foto: Novinky

Nová DVD

Článek

Dumbo

Majitel cirkusu Max Medici pověřuje bývalého artistu Holta Farriera a jeho děti, aby se starali o novorozeného slona, jehož nadměrné uši jsou k smíchu publiku v cirkuse, jehož sláva upadá. Ale poté, co se zjistí, že Dumbo umí létat, zažívá cirkus neuvěřitelný návrat. Zároveň se o Dumba velmi zajímá podnikatel V. A. Vandevere, který angažuje „podivného tlustokožce“ pro svůj nejnovější zábavní podnik Dreamland.

Obal DVD

Dumbo, USA 2019, rodinný, 112 min., režie: Tim Burton, hrají: Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Eva Greenová, Alan Arkin, Finley Hobbins a další.

Psí veličenstvo Corgi

Rex je nejoblíbenějším mazlíčkem v britském královském paláci. Když se jednoho dne vydá za zahradní zdi, ocitne se v psím útulku, a aby se dostal zpátky, čeká ho dobrodružná cesta, během které objeví své pravé já a pozná sílu opravdové lásky a přátelství.

Obal DVD

Psí veličenstvo Corgi, Belgie 2018, animovaný, 88 min., Ben Stassen, v českém znění: Vojtěch Kotek Marek Holý, Sabina Rojková, Lumír Olšovský, Dana Syslová, Jiří Štěpnička a další.

Řbitov zviřátek

Doktor Louis Creed se s rodinou přestěhoval do domu na kraji lesa. V něm se ukrývá hřbitov, kam místní děti odnepaměti pohřbívají svá zvířata. Zatímco lékař Louis se ke smrti staví pragmaticky, jeho žena chce před „vědomím konečnosti“ chránit své děti. Když soused najde ležet u cesty mrtvého kocoura jejich dcery Ellie, je to on, kdo rodičům prozradí, že když kocoura co nejdřív pohřbí na zvířecím hřbitově, nebudou muset dceři nic říkat. Kocour se vrátí. Ale trochu jiný...

Obal DVD

Řbitov zviřátek, USA 2019, horor, 101 min., režie: Kevin Kölsch, Dennis Widmyer, hrají: Jason Clarke, John Lithgow, Amy Seimetzová, Jeté Laurence, Hugo Lavoie a další.

After: Polibek

Tessa je příkladná studentka, vzorná dcera, pozorná a věrná kamarádka. Její učebnicový životní plán ovšem nepočítal s tím, že se objeví tajemný Harding Scott. Nijak zvlášť oblíbený, drzý a nafoukaný kluk s pověstí „od něj se drž radši dál“. Jenže je nebezpečně přitažlivý a Tessa se přes veškerá varování vrhá do vztahu, který ze všeho nejvíc připomíná horskou dráhu. Síla jejich vztahu a vášně mění všechno, co doteď znala a co od svého života čekala.

Obal DVD

After: Polibek, USA 2019, romantické drama, 106 min., režie: Jenny Gageová, hrají: Hero Fiennes-Tiffin, Josephine Langfordová, Selma Blairová, Jennifer Beals a další.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám