Hlavní obsah

Nová DVD: Čertí brko, Aquaman a Mladý gangster

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mezi smrtelníky i pekelníky zavede diváky česká pohádka Čertí brko. Jen napůl člověk je titulní hrdina filmu Aquaman. Podle skutečného příběhu vznikl film Mladý gangster.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová DVD

Článek

Čertí brko

Nová DVD

Hříchy lidí z městečka Pytlov jsou pečlivě monitorovány místní pekelnou pobočkou - zapisuje je kouzelné Čertí brko. Když jednou přestane fungovat, Lucifer se rozhodne pověřit doručením nového brka do Pytlova mladého čerta Bonifáce. Tomu ale zdejší šejdíř kouzelné brko hned ukradne. Tím se stane, že Pytlov ovládnou místní vychytralci a podvodníci. Je pak na Bonifácovi, aby osvobodil Pytlov i Lucifera a získal srdce krásné Markétky.

Čertí brko, Česko 2018, pohádka, 99 min., režie: Marek Najbrt, hrají: Jan Cina, Ondřej Vetchý, Judit Bárdos, Jan Budař, Marek Daniel a další.

Aquaman

Nová DVD

Filmový příběh o populárním superhrdinovi ze stáje DC Comics odhaluje původ Arthura Curryho, napůl člověka, napůl obyvatele bájné Atlantidy, kterého jeho životní cesta přiměje čelit pravdě nejen o tom, kým ve skutečnosti je, ale zároveň prověří, zdali je hoden stát se tím, pro co byl zrozen, tedy králem.

Aquaman, USA 2018, fantasy dobrodružný, 143 min., režie: James Wan, hrají: Jason Momoa, Amber Heard, Patrick Wilson, Nicole Kidmanová a další.

Mladý gangster

Nová DVD

Píší se 80. léta minulého století, Detroit zachvátila epidemie cracku a drogám byla vyhlášena nemilosrdná válka. Rick Wersh Jr. se stal tajným policejním informátorem a později drogovým dealerem, aby nakonec skončil na doživotí ve vězení.

Mladý gangster, USA 2018, drama, 116 min., režie: Yann Demange, hrají: Matthew McConaughey, Jennifer Jason Leighová, Richie Merritt, Bel Powley a další.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám