Hlavní obsah

Nová alba: The Offspring, Jelen, Radek Banga i Scooter

Právo, Jaroslav Špulák

Událostí posledních dnů je nové album amerických The Offspring, které vyšlo devět let po tom předešlém. S ambiciózními novinkami přišli i naši Jelen a Radoslav Banga, který má jako sólista albovou premiéru. Vyšly i nahrávky žánrových hvězd, kapel Scooter, London Grammar, Greta van Fleet a Cannibal Corpse.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

The Offspring: Let the Bad Times Roll

Ke svému nejsilnějšímu zvuku z období devadesátých let se na novém, desátém studiovém albu přimkla americká punkrocková kapela The Offspring. V písních označuje problémy doby, neprosazuje ale svůj vlastní názor.

Foto: Universal Music

Nové album

  Jelen: Věci & sny

Již čtvrté album pražské kapely Jelen ji zastihuje ve vývoji. Lehkým krokem se posunula od vzývání hudebních kořenů a více se přimkla k popovému vyznění. Zvukové prvky pro ni charakteristické nicméně na desce zůstaly.

Foto: SinglTon/Universal Music

Nové album

Radek Banga: Věci jinak

Na svém prvním sólovém albu se Radek Banga, jinak zpěvák skupiny Gipsy.cz, profiluje jako popový zpěvák. V písních přibližuje svůj život, těžké věci, kterými si v něm byl nucen projít. S kolekcí vyšla i autobiografie (Ne)pošli to dál.

Foto: Supraphon

Nové album

Scooter: God Save The Rave

God Save the Rave je dvacáté studiové album německé skupiny Scooter. Jedná se o první studiové dílko se Sebastianem Schildem, který v roce 2019 nahradil Phila Speisera. Je to také první album Scooter, které vychází až bezmála čtyři roky po tom předešlém.

Foto: Kontor

Nové album

Cannibal Corpse: Violence Unimagined

Americká deathmetalová trvalka Cannibal Corpse přichází se svým patnáctým studiovým albem. V jedenácti skladbách zůstala věrná svému stylu. Pokračuje ve své misi šíření stylové hudební agresivity.

Foto: Metal Blade

Nové album

Greta Van Fleet: The Battle at Garden’s Gate

Americká parta Greta Van Fleet spojuje ve svém soundu prvky blues a hard rocku. Nové album přináší více rockový zvuk. Je na něm jedenáct skladeb, které jsou slyšitelně inspirované muzikou šedesátých a sedmdesátých let. V textech formace mimo jiné zkoumá to, jak lidi ovlivňují náboženství nebo války.

Foto: Lava/Republic

Nové album

London Grammar: Californian Soil

Nottinghamská indiepopová formace London Grammar přichází se svým třetím studiovým albem. Zabývá se na něm tématy feminismu a slávy. V textech podněcuje k tomu, aby posluchači převzali kontrolu nad svým životem.

Foto: Ministry of Sound

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám