Hlavní obsah

Nová alba: Tereza Balonová, Placebo, Machine Gun Kelly i Jarret

Tereza Balonová nabírala zkušenosti na koncertech jako host skupin Jelen, Divokej Bill, Davida Kollera či Ewy Farne. Nyní dospěla ke svému debutovému albu. Placebo se vrátili po devíti letech a Machine Gun Kelly zase přivoněl k punk rocku. Jarret slaví už třicet let. Jejich počiny jsou na trhu jen pár hodin.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Tereza Balonová: Půlnoc

Písničkářka Tereza Balonová vydává své první album. Pohybuje se na něm mezi folkem a popem, texty jsou osobní a věnují se vztahům či hledání místa v životě. Na desce je jedenáct písniček. S texty Balonové pomohla i Kateřina Marie Tichá.

Foto: Singlton

Placebo: Never Let Me Go

Britská formace Placebo vydala osmé studiové album. Je současně její první po devíti letech, po Loud Like Love z roku 2013. Je to také první album, které kdysi trojice nahrála jen ve dvou (Brian Molko a Stefan Olsdal). Ze sestavy v roce 2015 odešel bubeník Steve Forrest. Novinka přináší třináct alternativně-rockových skladeb.

Foto: Rise

Machine Gun Kelly: Mainstream Sellout

Americký hudebník Machine Gun Kelly se pohybuje ve více žánrech. Novinka se nese nejvíce v punkrockovém duchu. Spolupracoval na ní mimo jiné s Travisem Barkerem, bubeníkem punkrockové formace Blink-182. Série šestnácti písní se měla původně jmenovat Born with Horns, ovšem v lednu byl název změněn.

Foto: Interscope

Jarret: Ohrané pásmo

Liberecká skupina Jarret slaví třicet let existence a nadělila si dárek v podobě kompilace mapující její cestu na české hudební scéně. Trojalbum Ohrané pásmo nabízí to nejvýraznější z dosavadních pěti studiových alb kapely.

Foto: Indies Scope

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám