Hlavní obsah

Nová alba: Rita Ora, Kool & The Gang a Tina Arena

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na začátku prázdnin se s novými počiny hlásí popová Rita Ora, letití Kool & The Gang i australská mainstreamová hvězda Tina Arena. Nejde vždy o typicky letní nahrávky, nicméně všechny tři stojí za poslech. Kool & The Gang si navíc dělají prostor pro důstojné oslavy šedesáti let na scéně.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Rita Ora: You & I

Britská zpěvačka Rita Ora vydává své třetí studiové album. Popovou desku ona sama charakterizuje jako zaznamenání doby, kdy byla v osobních i profesních potížích, ale zvedla se a pokračuje dál. Na albu je v jedné skladbě hostem Fatboy Slim.

Foto: BMG

Obal alba

Kool & The Gang: People Just Wanna Have Fun

Americká formace Kool & The Gang se chystá na oslavu svých šedesátých narozenin, která proběhne v příštím roce. Jedním z prvních kroků je vydání čtyřiatřicátého studiového alba. Mísí se na něm r’n’b, soul, funky i pop.

Foto: Astana Music

Obal alba

Tina Arena: Love Saves

Love Saves je třinácté studiové album australské zpěvačky a skladatelky Tiny Areny.

Retropop Magazine je označil za „její dosud nejosobnější dílo“ a dodal, že „deska zastihuje australskou superstar procházet obdobím osobního zmatku a obnažovat se skrze své ostré texty a výjimečný vokální výkon.“

Foto: Positive Dream

Obal alba

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám