Hlavní obsah

Nová alba: Radůza, Charli XCX, Rosalía, Feeder nebo Cypress Hill

Poslední dny jsou ve znamení vydávání alb velkých hudebních dam, a to bez žánrového spojení. Na trh se dostaly novinky české písničkářky Radůzy, britské popové zpěvačky Charli XCX či španělské alternativní divy Rosalíe. Fanoušky jistě potěší čerstvé desky amerických Cypress Hill či velšských Feeder.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Radůza: Nebe je odemčené

Nový počin písničkářky Radůzy Nebe je odemčené je dvojalbum. První disk pojmenovala Kerosin a druhý Nezhasínej, přičemž každý má trochu jiný zvuk vzhledem k počtu lidí, kteří je nahrávali. Textařsky jde o otevřenou výpověď. Dvojalbum je místy až syrovým deníkem posledních tří let Radůzina života.

Foto: Supraphon

Nové album

Charli XCX: Crash

Britská zpěvačka a skladatelka Charli XCX se na páté desce Crash stylizuje do podoby temné a démonické osobnosti, která se upsala ďáblu. Název a celková estetika alba jsou inspirovány filmem režiséra Davida Cronenberga z roku 1996.

Foto: Warner Music

Nové album

Rosalía: Motomami

Motomami je třetí studiové album alternativně-popové španělské zpěvačky a skladatelky Rosalíe. Koncepční kolekce přináší hostující zpěv Weeknda a Tokischy a je prezentována jako Rosalíino dosud nejosobnější a nejzpovědnější písňová sbírka.

Foto: Columbia

Nové album

Feeder: Torpedo

Jedenáctá deska velšských rockerů Feeder je výsledkem jejich frustrace z toho, že v posledních měsících nemohli kvůli pandemii vystupovat. Je to kolekce plná emocí, má nit pozitivity, která vnáší světlo do temnějších textů.

Foto: Big Teeth Music

Nové album

Cypress Hill: Back In Black

Desáté studiové album amerických hiphopových hrdinů Cypress Hill znamená jejich návrat ke kořenům. Přesto je v něm cosi čerstvého, odpovídající tomu, že kapela sleduje současnou scénu a nehodlá vyklidit pozice.

Foto: MNRK

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám