Hlavní obsah

Nová alba: Nerez & Lucia, Pokáč, Moby a The Veronicas

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvě výrazné domácí desky se objevily v minulých dnech na trhu. Nerez pokračuje ve spolupráci se zpěvačkou Luciou Šoralovou, písničkář Pokáč zase v krasojízdě. S novými nahrávkami přišly The Veronicas, Moby povolal do zbraně orchestr.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Nerez & Lucia: Cela

Skupina Nerez (Zdeněk Vřešťál a Vít Sázavský) a zpěvačka Lucie Šoralová pokračují ve spolupráci na albu Cela. Je výjimečné svou pestrostí. Podílela se na něm i slovenská básnířka Silvia Kaščáková, která napsala několik textů ve slovenštině i v češtině. Desku zdobí vokální výkony tří protagonistů, ke kterým se přidávají další dva zpěváci, multiinstrumentalista Robert Fischmann a francouzský kontrabasista Grégorian Brun.

Foto: Warner Music

Nové album

Pokáč: Antarktida

Po dvou letech vydal oblíbený písničkář Pokáč své nové album. Písně pro ně napsal během let 2019 a 2020, z padesáti nachystaných jich nakonec vydal šestnáct. Tematicky se neomezoval. Inspirace jsou pro něj už tradičně život samotný, sociální sítě a humor.

Foto: Warner Music

Nové album

Moby: Reprise

Spolu s budapešťským uměleckým orchestrem představuje Moby na albu Reprise znovu své nejznámější skladby s novými aranžemi pro orchestr a akustické nástroje. Hosty nahrávky jsou Alice Skye, Gregory Porter, Kris Kristofferson, Mark Lanegan a mnozí další.

Foto: Universal Music

Nové album

The Veronicas: Godzilla

Australské dívčí duo The Veronicas přichází se svým již čtvrtým studiovém albem. Deska začala vznikat již v roce 2016. Dvanáct skladeb se nese v duchu elektropopu, patří nicméně k průměrným ve svém žánru.

Foto: Sony Music

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám