Hlavní obsah

Nová alba: Neil Young, Nicki Minaj a Alison Goldfrappová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tři velká jména to stihla ještě do Vánoc. Na trh se dostaly novinky od jinak nesmírně pilného Neila Younga, od raperky Nicki Minaj, která zase tak pilná není, a také nová verze debutu zpěvačky Alison Goldfrappové.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Neil Young: Before And After

Before and After je pětačtyřicáté studiové album kanadsko-amerického zpěváka a skladatele Neila Younga. Obsahuje třináct skladeb, mezi nimiž jsou sólové akustické přehrávky některých ze starších Youngových písní.

Foto: Reprise

Obal alba

Nicki Minaj: Pink Friday 2

Novinka je pokračováním debutové desky Pink Friday, kterou raperka Nicki Minaj vydala v roce 2010. Je to její první kolekce po pěti letech a hosty na ní jsou Lil Wayne, J. Cole, Tate Kobang, Drake, Lourdiz, Lil Uzi Vert a další.

Foto: Republic

Obal alba

Alison Goldfrappová: The Love Reinvention

Britská zpěvačka a hudebnice Alison Goldfrappová vydala letos v květnu debutové album The Love Invention. Písně z něho nabízí nyní v nových remixech a s novým zvukem. Jsou povýšené o elektro sound a inspirace v deep housu.

Foto: Skint Records

Obal alba

Neil Young napsal knihu o kvalitě zvuku hudebních nahrávek

Kultura

Nicki Minaj zaplatí 9,7 milionu za jediný sampl Tracy Chapmanové

Kultura

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám