Hlavní obsah

Nová alba: Myléne Farmer, Stormzy, Martin Chobot a Marcell

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mylène Farmer a Stormzy jsou v podstatě harcovníky na hudební scéně. Jejich desky jsou daleko od prvních v jejich diskografiích. Naopak naši Martin Chobot a Marcell jsou na sólové dráze nováčky. Nyní jdou s kůží na trh se svými alby.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Mylène Farmer: L’Emprise

Francouzská zpěvačka a skladatelka Mylène Farmer si většinu skladeb na svém novém elektropopovém albu složila sama. Ku pomoci se nicméně přizvala i amerického autora Mobyho či členy kapely Archive. Je to její dvanácté studiové album.

Foto: Stuffed Monkey

Obal alba

Stormzy: This Is What I Mean

Třetí studiové album britského rappera Stormzyho bylo nahráno na ostrově Osea v Anglii během série hudebních kempů s týmem významných žánrových autorů i producentů. Stormzy se prý každé ráno za album modlil a nazval je intimním milostným dopisem hudbě.

Foto: Def Jam

Obal alba

Martin Chobot: Pootevřené dveře

Skladatel a textař Martin Chobot se po ukončení svého působení v kapele Ewy Farne vrátil na hudební scénu debutovou sólovou deskou Pootevřené dveře. Čerpá z osobních životních příběhů a je jakousi formou terapie. Hudební produkce se ujal Matěj Belko.

Foto: archiv umělce

Obal alba

Marcell: Hovory domů

Zpěvák, skladatel a producent Marcell vydává debutovou desku s názvem Hovory domů. Album se připravovalo dva roky a natáčelo se v Praze, Berlíně a Londýně. Je na něm patnáct skladeb, které jsou opatřeny českými texty.

Foto: BrainZone

Obal alba

Reklama

Výběr článků

Načítám