Hlavní obsah

Nová alba: Metallica, Michal Pavlíček či Wohnout

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do Vánoc zbývá už jen několik týdnů a na trh se stále derou velmi zajímavé počiny. Na jejich čele je nové album skupiny Metallica, které nabízí všechno, co mají fanoušci legendární kapely rádi.

Článek

Metallica: Hardwired...To Self-Destruct

Foto: Universal

Metallica

Americká metalová legenda přichází s novinkou po devíti letech. Jedná se o dvojalbum, jež se ve svých skladbách vrací do minulosti kapely. Progresivita je ta tam, Metallica sází na chytře promyšlené opakování svých zářných nápadů.

Olly Murs: 24 hrs

Foto: Sony Music

Olly Murs

Na svém již pátém studiovém albu nabízí britský zpěvák Olly Murs pop tak, jak ho vnímá. Na všech skladbách se spolupodílel a opět v nich hned několikrát prokazuje, že jeho projev je velmi příjemný.

Michal Pavlíček: Kulatiny

Foto: Warner Music

Michal Pavlíček

Michal Pavlíček letos v únoru oslavil šedesáté narozeniny více než dvouhodinovým koncertem v pražském Foru Karlín. Záznam vystoupení vychází nyní na CD doplněný o DVD s dokumentem Srdeční záležitosti Michala Pavlíčka.

Monika Absolonová: Až do nebes

Foto: Supraphon

Monika Absolonová

Deska plná vánočních melodií v nových aranžích Kryštofa Marka. V podání Moniky Absolonové obsahuje důvěrně známé a oblíbené skladby, ale i populární vánoční písně, které v češtině dosud nezazněly.

Michal David: Bláznivá noc

Foto: Supraphon

Michal David

Vychází záznam velké koncertní show Michala Davida z pražské O2 areny. Je na něm více než dvě stě minut nabitých jeho největšími hity. Na pódiu nabídl na české poměry nebývalou podívanou se špičkovým zvukem a řadou vizuálních efektů.

Iva Pazderková: Horská Lesní Ekologická Tvá Živá Dospělá Krabičková Smutná Šťastná

Foto: Supraphon

Iva Pazderková

Iva Pazderková vydává druhé, výrazně autobiografické album. Je autorkou textů (kromě písně Černý šál, jejíž text je dílem A.S. Puškina, i hudby). Alternativně folkovou desku nahrála se špičkou české hudební scény. Je na ní i duet s Tomášem Klusem.

Wohnout: Sladkých dvacet na Vyžlovce

Foto: Warner Music

Wohnout

Kolekce Sladkých dvacet na Vyžlovce obsahuje CD a DVD se záznamem srpnového koncertu skupiny Wohnout na koupališti ve Vyžlovce nedaleko Prahy. Jsou na něm i její spolupráce s hosty, kterými byli Eva Pilarová, Spejbl a Hurvínek nebo houslista Vojta Lavička.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám