Hlavní obsah

Nová alba: Imagine Dragons, Royal Blood, Kryštof či Styx

Právo, Jaroslav Špulák

V tomto týdnu se připomínají kapely, které pro hudební scénu, ať už ve světovém či tuzemském měřítku, mnoho znamenají. Jsou tu nahrávky Imagine Dragons, kteří míří na Colours of Ostrava, Royal Blood či Kryštof.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

nová alba 24. týden

Článek

Imagine Dragons: Evolve

Foto: Interscope

Nová alba

Třetí album americké skupiny Imagine Dragons vychází několik dnů před jejím vystoupením na festivalu Colours of Ostrava. Spojují se na něm rock s popem i schopnost jít po přesvědčivých melodiích v jednotlivých kompozicích.

Royal Blood: How Did We Get So Dark?

Foto: Warner Music

Nová alba

Britské rockové duo Royal Blood vydává své druhé album a navazuje na něm na dobrou pověst, kterou si získalo po emisi debutu. Kolekce byla kritikou i fanoušky výborně přijata, dvojice na ní vytváří dojem celistvé kapely a i písně jsou povedené.

Kryštof: 25

Foto: Universal Music

Nová alba

Havířovská poprocková skupina Kryštof letos slaví pětadvacet let existence a součástí oslav je i dvojalbum nazvané 25. Jsou na něm její největší hity, které doplňují čtyři svěží nové písničky, jež muzikanti natočili v New Yorku.

Styx: The Mission

Foto: Universal Music

Nová alba

Americká rocková formace Styx, jež pochází z Chicaga, stále žije. Nové album The Mission je šestnácté studiové v pořadí a jsou na něm progresivně-rockové skladby, které si libují ve vrstevnaté stavbě a dobré instrumentaci.

The Beach Boys: 1967 – Sunshine Tomorrow

Foto: Capitol

Nová alba

Legendární americká popová kapela The Beach Boys, která byla před několika dny v Praze, vydává kompilaci písniček, jež nahrála v roce 1967, ale nebyly dosud vydány. Jde o skladby, které se nedostaly na album Wild Honey z roku 1967.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám