Hlavní obsah

Nová alba: Demi Lovato, Prago Union, Madonna a Panic! At The Disco

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká zpěvačka Demi Lovato příjemně překvapila. Od popu se na nové desce přiklonila více k rocku, což dalo soundu jejích písní svěžest. Ta trochu chybí diskotékovým odrhovačkám, které vyprodukovala Madonna se svým tvůrčím týmem. Prago Union si připomínají dvacáté výročí a Panic! At The Disco jsou zajímaví od první skladby.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Demi Lovato: Holy Fvck

Na svém osmém albu se Demi Lovato trochu změnila. Zatímco dosud byla tato americká zpěvačka vnímána jako zástupkyně popové scény, v nových písních se přimkla k rocku, punku a hard rocku. Je to kolekce svěží, energická a na tuhle zpěvačku divoká.

Foto: Island

Obal alba

Prago Union: Příduhned…

Kapela Prago Union letos slaví dvacet let, a tak si k narozeninám nadělila album s dvaceti skladbami. Hiphopová deska je hudebně pestrá, v textech barevná a rafinovaná. Pokřtěna byla minulý týden v pražských Ledárnách Braník.

Foto: Warner Music

Obal alba

Madonna: Finally Enough Love: 50 Number Ones

Americká popová hvězda Madonna se rozhodla se svými fanoušky opět tančit. Nenatočila ale kvůli tomu novou desku. Na albu jsou její skladby v remixových podobách, posunuté do žánrového označení dance.

Foto: Warner Music

Obal alba

Panic! At The Disco: Viva Las Vengeance

Sedmé album nazval zpěvák Brendon Urie „ohlédnutím za tím, kým byl před sedmnácti lety“. Kolekce americké skupiny vznikla v Los Angeles a v písních jsou prvky glam rocku, popu a především pop rocku.

Foto: Fueled By Ramen

Obal alba

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám