Hlavní obsah

Nová alba: David Koller, Macklemore, Mimi Webb, David Leonard i Genesis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Novým albům, která se dostala v posledních dnech do prodeje, vládnou desky českého hudebníka a zpěváka Davida Kollera a amerického rappera Macklemorea. Jako nováček se přidává zpěvačka Mimi Webb i zkušený křesťanský tvůrce David Leonard. Lahůdkou je pak kolekce pěti alb britských Genesis.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

David Koller: LP XXIII

Bezmála osm let po předchozí desce ČeskosLOVEnsko přišel David Koller s novým albem LP XXIII. Je na něm deset písní, z nichž více než polovinu zveřejnil v posledních dvou letech jako singly doprovázené videoklipem. Hudba se váže nejvíce k devadesátým letům, jsou v ní ale i progresivní zvukové prvky.

Foto: Foto Cox

Nové album

Macklemore: Ben

Na třetím sólovém studiovém albu amerického rappera Macklemorea je mnoho různých hostů. Texty se zčásti týkají covidové pauzy a také boje se závislostí na alkoholu. Kolekce je spíše temnější, upřímná a svědčí o zranitelnosti protagonisty.

Foto: Foto ADA

Nové album

Mimi Webb: Amelia

Britská zpěvačka a skladatelka Mimi Webb pracovala na svém debutovém albu tři roky. Cílem bylo představit se na něm jako Amelia (jméno umělkyně je Amelia Webbová), dívka z venkova, i jako popová umělkyně, jež má ráda šoubyznys.

Foto: Foto Sony Music

Nové album

David Leonard: Plans

Na předchozích albech byl americký hudebník, zpěvák a producent David Leonard spíše zasmušilý, jeho tvorba stála na baladách. Nové album Plans má popovější zvuk a skladby na něm jsou svěžejší. Texty stojí na křesťanských tématech.

Foto: Foto Provident Records

Nové album

Genesis: BBC Broadcast

Britská skupina Genesis vydává kolekci s pěti disky, na kterých jsou starší záznamy jejích koncertů. Kurátorem kolekce jsou klávesista Tony Banks a dlouholetý zvukový inženýr a producent kapely Nick Davis. Jde o záznamy od vystoupení v sestavě Banks, Gabriel, Mayhew, Phillips a Rutherford z roku 1970 po turné v roce 1998 s Rayem Wilsonem v roli hlavního zpěváka.

Foto: Foto EMI

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz: Ben - Macklemore, Amelia - Mimi Webb

Reklama

Související články

RECENZE: Sólový David Koller je týmový hráč

Zatímco na debutovém eponymním albu (1993) a kolekci Nic není nastálo (2006) si zpěvák a hudebník David Koller složil pro většinu písniček muziku sám, teď je...

Výběr článků

Načítám