Hlavní obsah

Nová alba: Calum Scott, Foals a Nova Twins

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před prázdninami už se to na trhu novými alby velkých jmen nehemží, přesto tři vybrané novinky stojí za poslech. Calum Scott reprezentuje pop, Foals indie rock a Nova Twins Rock.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Calum Scott: Bridges

Bridges je druhé studiové album anglického popového zpěváka a skladatele Caluma Scotta. Jeho tématem je odolnost, což souvisí s obdobím covidové pandemie, a rovněž vztahy mezi dvěma lidmi.

Foto: EMI

Obal alba

Foals: Life Is Yours

Life Is Yours je sedmé studiové album britské skupiny Foals a první, které natočila po odchodu klávesisty Edwina Congreavea jako trio. Je také pozoruhodné tím, že tato indierocková skupina poprvé spolupracovala na vydání s více producenty.

Foto: Warner Music

Obal alba

Nova Twins: Supernova

Druhé album britského rockového dua Nova Twins přináší mix alternativního rocku, punku a rapu. Texty skladeb jsou inspirovány zkušenostmi skupiny z koncertování před stále rozmanitějším publikem po dlouhé pandemické pauze. Je také inspirováno vývojem rasové spravedlnosti v tomto období.

Foto: Marshall

Obal alba

Může se vám hodit na Zboží.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám