Hlavní obsah

Nová alba: Beatles, Helmet, Katarína Koščová a Daniel Špiner

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blíží se Vánoce a na trh se dostaly písně z nejslavnějších. Pocházejí od skupiny Beatles a vycházejí hned ve dvou baleních. Zajímavé desky vydali američtí Helmet i slovenští Katarína Koščová a Daniel Špiner.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Beatles: 1962-1966 (The Red Album), 1967-1970 (The Blue Album)

Na trh zamířily dvě kolekce písní Beatles. Ta první je z let 1962-1966 a jmenuje se The Red Album. Druhá nese písně z let 1967-1970 a dostala název The Blue Album. Na obou jsou největší hity i několik nově přidaných kousků.

Foto: Universal Music

Obal alba

Katarína Koščová, Daniel Špiner: Krehkosť

Album Slováků Kataríny Koščové a Daniela Špinera vzniklo během několika dní a večerů ve srubu pod Tatrami. Dělo se tak organicky, bez příprav, bylo nahráno se všemi ruchy a životem kolem. Výsledkem je hodinová nahrávka postavená na klavíru a textech o intimitě, kráse, bolesti a pomíjivosti.

Foto: Slnko Records

Obal alba

Helmet: Left

Helmet je alternativní americká rocková kapela známá svým výrazným zvukem a elektrizujícími hudebními výkony. Taková zůstala i na novém počinu. Následně vyrazí na koncertní turné.

Foto: earMusic

Obal alba

The Beatles s poslední písní ovládli britský žebříček po rekordních 54 letech

Kultura

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám