Hlavní obsah

Nemocnice na kraji města 5.díl - Zpověď

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Primář Blažej očekává soud s Chalupou, ale jeho dcera Veronika vede spor tak, že dojde k mimosoudnímu vyrovnání. Chalupa se musí v tisku omluvit a zaplatit nemocnici 18 tisíc náhradou za televizor, který sponzor slíbil, a pak v důsledku článku odmítl nemocnici věnovat.

Foto: Milan Haluška

Vystavené exponáty historických kočárků

Článek

Na Blažejovu zpověď vůbec nedojde a ani Veronika ji nechce znát: nepřeje si se svým otcem citové pouto obnovit. Blažejovi se okamžitě ozve Karel Sova a Blažej mu na projekt předběžně kývne. Nechce být tím, kdo třeba dobrou věc ohrozí.

Alžběta Čeňková se na dovolené necítí dobře, připadá si stará a nemůže spát. Její pouto k malému Míšovi sílí. Objevila, že chlapec má hudební nadání.

Matěj chce na ubytovně  mluvit s Kamilou, ale její bratři ho zbijí. Marta chce s romskou epizodou v jejich rodině skoncovat a pověří Pěnkavu, aby to vyřídil. Ten  ale chápe, že Matěj Kamilu velmi miluje, a z vlastní iniciativy jede za Kamiliným otcem, aby ho po romském způsobu požádal o Kamilinu ruku.

Dana Králová přistihne Elišku s Hynkem in flagranti, je překvapená, kdo ji uhranul. Je přesvědčená, že ten věčně chlapecký typ není pro dceru vhodným partnerem. Eliška však má jiný názor a jede se představit Hynkovým rodičům.

Machovcovi se jeho žena přizná, že to byla ona, kdo dal Chalupovi informace pro článek a má obavy, že ji Chalupa prozradí, jestliže mu nedá 18 tisíc na televizor. Machovec je znechucený, a přestože ho prosí a ujišťuje, že to udělala kvůli němu, přestane s ní mluvit.

Zpět na 4. dílJít na 6. díl - 24.11. 20:00
:. 6. díl Čistka přineseme v pondělí 24. listopadu ve 20:00 hod

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám