Hlavní obsah

Největší zájem vzbudil seriál Josef a Ly

Novinky, ATO - Mediaresearch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přestože nový seriál ČT 1 Josef a Ly nepřilákal tolik diváků jako oblíbené Náměstíčko, dívalo se na něj 1,7 miliónu lidí, stal se ale nejsledovanějším pořadem pondělního večera. Otázkou je, kolik lidí se na seriál o přátelství desetiletého chlape a vietnamské dívky bude dívat příště, zda zájem neopadne.

Foto: Swingový festival Jardy Marčíka (archiv)

22. ročník swingového festivalu Jardy Marčíka s mezinárodním obsazením se uskuteční 2. a 3. června. Předprodej vstupenek začíná už 1. května.

Článek

Seriál vzbudil větší zájem než detektivka Big Ben na Primě, kterou zhlédlo 1,2 miliónu lidí , i než pohádka Princezna ze mlejna, kterou na Nově vidělo 1,1 miliónu lidí. Na Nově vzbudila největší zájem následující Country estráda s 1,35 miliónu lidí.

Dále klesá zájem o pořad Letem světem, na který se dívalo 726 tisíc lidí, což je o sto třicet tisíc méně než před týdnem. V říjnu se přitom dívalo na tohoto následovníka Cestománie přes milión lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám