Hlavní obsah

Na Sázavafestu muzikanti uctí památku Pavla Grohmana

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na letošním letním Sázavafestu, který se odbude v Kácově na Kutnohorsku od čtvrtka do soboty, uctí přítomní muzikanti památku zesnulého bubeníka skupiny Chinaski Pavla Grohmana. Ten v pátek tragicky zahynul při motocyklové nehodě na východě Čech.

Článek

Kapela měla podle programu vystoupit v pátek ve 20 hodin. Pavel Kloupar, ředitel Sázavafestu, Právu řekl: „Rozhodli jsme se nenahrazovat Chinaski žádnou jinou skupinou, protože si myslíme, že to v daném okamžiku není vhodné. Domluvili jsme se naopak s muzikanty, kteří ten den na festivalu vystoupí anebo na něm budou, že v hracím čase Chinaski odehrají na pódiu jam session na téma Chinaski a Pavel Grohman. Nevím ještě přesně, jak to bude vypadat, ale muzikanti, které jsme oslovili, s tímto záměrem souhlasí a připravují se na něj.“

Na internetových stránkách skupiny Chinaski bylo uvedeno, že krátké rozloučení s Pavlem Grohmanem proběhne ve čtvrtek 31. července v 11 hodin ve velké obřadní síni krematoria Strašnice v Praze.

Reklama

Související témata:

Související články

Sázavafest představil další novinky

Letošní ročník letního multikulturního festivalu O2 Sázavafest se uskuteční od 31. července do 2. srpna ve středočeském Kácově. Na úterní tiskové konferenci...

Výběr článků

Načítám