Hlavní obsah

Na Primě skončí Klíma a Pohlreichovo Ano, šéfe!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Televize Prima ukončí koncem června dva dlouholeté pořady – gastronomickou reality show Ano, šéfe! s kuchařem Zdeňkem Pohlreichem, která se zabydlela na Primě v roce 2009, a publicistický pořad Očima Josefa Klímy, který se vysílal od roku 2014. Potvrdila to mluvčí televize Jana Mrákotová.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Josef Klíma

Článek

Josef Klíma chce jít se svým pořadem jinam, vybráno zřejmě má, ale podrobnosti zatím úzkostlivě tají. Kuchař Pohlreich na Primě zůstane, chystá se pro něj nový pořad.

Gastronomická show Ano, šéfe! běžela na televizních obrazovkách od roku 2009 a vycházela z britského originálu, který moderoval světoznámý kuchař Gordon Ramsay. Show získala několik ocenění a vysloužila si desítky mutací v různých zemích včetně právě Česka.

Stejně jako jeho britský kolega, Pohlreich v pořadu pro vulgární výrazy nešel nikdy daleko. Kromě pobavení diváků u televizních obrazovek bylo účelem pořadu pomoci často neúspěšným či začínajícím restauracím na nohy. Jiné jeho pomoc vyhledaly zkrátka jen ve snaze nechat si poradit, jak zlepšit své služby a přilákat více zákazníků.

Foto: Michaela Říhová, Právo

O grimasy oblíbeného pruďase na televizních obrazovkách nepřijdete.

Pořad Očima Josefa Klímy běžel na Primě od roku 2014. Klíma původně začínal na televizi Nova s publicistickým pořadem Na vlastní oči, který se věnoval investigativní žurnalistice a pomohl k odhalení několika kauz včetně například Berdychova gangu. Po zrušení pořadu přešel později právě na Primu, kde se investigativní novinařině ve svém pořadu věnoval nadále.

„Nehledejte za tím žádnou konspiraci, skandál ani rozepře, prostě jsme náš pořad dělali pro Primu přes čtyři roky, takže jsme zatoužili po změně. Zkusím si, že i pár let před sedmdesátkou se dá začínat znovu od začátku,“ uvedl publicista Josef Klíma.

Reklama

Výběr článků

Načítám