Hlavní obsah

Na podzim 2020 vyrazí Kabát do hal

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teplický Kabát připravil halové Turné 2020. Představí se při něm v sedmnácti městech České republiky a čtyři zastávky naplánoval na Slovensko. Koncerty se odehrají na zimních stadionech a ve víceúčelových halách. Turné začne počátkem října 2020, poslední koncert se uskuteční 26. listopadu 2020 v pražské O2 areně. Předprodej vstupenek začne 1. listopadu 2019.

Foto: Pink Panther

Kabát skončil své poslední turné letos v září.

Článek

Pódium bude na koncertech stát uprostřed hal. V případě Kabátu to není poprvé, a rozhodně ani naposled. Kapelu tato varianta baví, i když její členové s nadsázkou říkají, že mizí možnost se „zašít“ o pauze u aparátu a vydechnout.

Všichni návštěvníci koncertu jsou tím pádem blíže k jevišti. Podle managementu kapely je to dlouhodobě nejatraktivnější varianta z pohledu diváka.

Kabát Turné 2020 by se mělo repertoárem od předešlých zásadně lišit v tom, že muzikanti budou hrát nové písně z chystaného cédéčka. Doufají, že ho do Turné 2020 celé dokončí a vydají.

„Vypadá to jako alibismus. Po těch letech už je to vlastně klišé, ale i jasný postoj. Dokud s písněmi nebudeme spokojeni na sto procent, tak prostě nevyjdou. Intenzivně se na nich dělá již od ledna 2019, a práce pokračují,“ tvrdí členové kapely.

Po zářijovém vystoupení v pražské hale O2 universum Novinkám.cz řekli, že by rádi nové album vydali na jaře následujícího roku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám