Hlavní obsah

Na festivalu Ladná Čeladná vystoupí kapely The Tap Tap i Jananas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na festivalu Ladná Čeladná letos v srpnu vystoupí kapela The Tap Tap, kterou založili studenti Jedličkova ústavu v Praze. Divákům se představí rovněž folková skupina Jananas. Festival se v areálu Základní školy Čeladná uskuteční 4. a 5. srpna, řekl za pořadatele Jindřich Vaněk.

Foto: Petr Hloušek, Právo

The Tap Tap

Článek

Vaněk dodal, že novinkou třetího ročníku festivalu bude vznik druhé scény, na které se budou střídat divadelní představení s koncerty. Na přehlídce kromě kapel Jananas a The Tap Tap vystoupí i písničkář Pokáč.

„Naším cílem je každý rok představit návštěvníkům zajímavou zahraniční kapelu, kterou sice v rádiu neuslyšíme, ale rozhodně stojí za to si ji poslechnout. Letos volba padla na britské Skinny Lister, hrající směsici folku, rocku a punku,” dodal Jiří Moravčík, který se na přípravě programu podílel.

Na Ladné Čeladné nebudou chybět divadelní představení pro děti, čtení pohádek v podání hudebníků a divadelníků, workshopy nebo dětská zóna s trampolínou, stolními hrami či malováním na obličej. Na dětské filmové scéně se budou promítat filmy. A v tělocvičně bude klidová zóna, kde si budou moci malí návštěvníci odpočinout od festivalového ruchu.

Reklama

Výběr článků

Načítám