Hlavní obsah

Na festivalu Benátská! se představí i švédští rockeři Europe

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Festival Benátská! s Impulsem, který se bude konat 25. – 28. července 2019 ve Vesci u Liberce hlásí další zahraniční hvězdu. Je jí švédská skupina Europe, která se proslavila již na přelomu osmdesátých a devadesátých let.

Foto: archiv kapely

Švédská kapela Europe.

Článek

„S velkou radostí oznamujeme jméno dalšího headlinera, jehož vystoupení se nám podařilo domluvit pro nadcházející ročník. Přijedou Europe! Tahle švédská rocková kapela je u nás velmi dobře známá hitem The Final Countdown,“ říká Petr Pečený, jeden z pořadatelů festivalu.

Europe během své kariéry prodali více než 25 miliónů nosičů a singl The Final Countdown byl první v hitparádách 25 zemí světa. Skupina se u nás představí v nejsilnější a nejslavnější sestavě v čele se zpěvákem Joeyem Tempestem a kytaristou Johnem Norumem.

Dalšími hvězdami festivalu budou Karel Gott, Chinaski, Richard Müller, Čechomor, Lenny, No Name, Václav Neckář a Bacily, Michal Hrůza, Marek Ztracený, Harlej, Traktor, Vítkovo kvarteto, Doctor P. P. a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám