Hlavní obsah

MYDY představují novinku Eyes o vztazích a mementu štěstí

Právo, jaš, kul

Česká formace MYDY se ustálila ve svém novém složení a po singlu Deafening Silence, kterým oznámila svůj další hudební směr, přichází se singlem Eyes. O produkci se postaral slovenský producent a hudebník Adrián Líška, video vzniklo ve spolupráci s audiovizuální umělkyní Anežkou Horovou. Na Novinkách.cz má klip premiéru.

MYDY v klipu k písničce EyesVideo: archiv kapely

 
Článek

MYDY k novému počinu přizvali po dlouhých letech producenta mimo svou kapelu. Spojení s Adriánem Líškou, který produkoval písně Emmy Drobné, Mandrage nebo Majka Spirita, byl úspěšný krok.

Líška dodal novou energii, moderní sound, ale přitom dokázal zachovat charakter a rukopis tvorby MYDY.

„Eyes je o vztazích, ve kterých je člověk manipulován druhým. Osobně jsem se stala šťastnou přesně v tu chvíli, kdy jsem sebrala odvahu z takového vztahu odejít. Song je za nás MYDY podaná pomocná ruka všem, který to teprve čeká, memento toho, že štěstí čeká na konci,“ komentuje singl zpěvačka Žofie Dařbujánová, která složila text společně se svou sestrou Julií Chocholou.

Foto: Anežka Horová

Skupina MYDY vstoupila do nové etapy své existence.

Hudba vznikla společnými silami kapely ve složení Žofie, Nèro Scartch, Mikuláš Pejcha, Jan Drábek, Ondřej Slánský. Novými písněmi se MYDY vyrovnávají se změnami, kterými v poslední době společně prošli.

„Naše kapela je taková druhá rodina pro každého z nás, takže není náhoda, že je to věc, kterou jsme si nejen prošli každý osobně, ale něco podobného jsme si nedávno zažili společně,“ dodává kytarista Ondřej Slánský aka Salty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám