Hlavní obsah

Muzikál Bídníci se vrací před diváky

Novinky, Radmila Hrdinová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ve čtvrtek večer se poprvé před diváky objeví nová inscenace muzikálu Les Misérables, který se vrací na českou scénu po jedenácti letech. V Divadle Pyramida na pražském Výstavišti se oficiální premiéra koná až 16. září, ale muzikál se v předpremiérových představeních hraje už od čtvrtka.

Foto: Daniela Raušová

Budova Sokolovny Dobříš - místo konání Sokolského plesu.

Článek

V režii Petra Novotného, na scéně Mihaila Tchernaeva a v kostýmech Lucie Loosové se představí jako Jean Valjean Jan Ježek a Karel Černoch, v dalších rolích Helena Vondráčková, Daniel Hůlka, Jiří Korn, Leona Machálková, Tereza Mátlová,. Magda Malá, Pavel Vítek, Tomáš Trapl a další hvězdy.

"Bídníci jsou jedním z pětice nejslavnějších a nejkrásnějších světových muzikálů," říká o zpracování slavného románu Victora Huga režisér Petr Novotný, jehož inscenace Bídníků v Divadle na Vinohradech zahájila v roce 1992 mohutnou muzikálovou vlnu na domácí scéně.

Vstupenky od 325 do 699 Kč jsou k dostání v pořádající agentuře GoJa ,v předprodejích Ticketart a Ticketpro a všech pobočkách CK Čedok. Během prvního týdne od zahájení předprodeje se prodal rekordní počet 5 000 vstupenek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám