Hlavní obsah

Možná už nebudu nikdy hrát na kytaru, připustil po další nehodě Bono Vox

Frontman rockové skupiny U2 Bono Vox při listopadové nehodě na jízdním kole v New Yorku utrpěl šestinásobnou zlomeninu ruky a zlomeninu očnice a klíční kosti. Lékaři mu museli voperovat loketní náhradu z titanu a zpěvák se dosud nemůže hýbat. Na internetových stránkách skupiny připustil, že možná nebude už nikdy hrát na kytaru.

Foto: Profimedia.cz

Bono Vox

Článek

„Posledních pár týdnů jsem nebyl schopen se pohybovat,“ napsal 54letý hudebník a přiznal, že se bude muset „tvrdě koncentrovat“, aby byl fit pro nadcházející turné U2.

Bono nehodu popsal jako „divnou“ a dodal, že se těsně před ní pokoušel vyhnout jinému cyklistovi. „Nemohu vinit nikoho jiného než sebe,“ poznamenal.

Zpěvák po nárazu ztratil vědomí a nepamatuje si, jak ho převezli do nemocnice. Pažní kost mu prý trčela ven z kožené bundy. „Velmi punkové, co se týče zranění,“ poznamenal s nadsázkou Bono a doplnil, že žádný slavný kytarista nemá titanový loket.

Bono připustil, že se zotavuje ztěžka a pomalu. „V době, kdy píšu, není jasné, jestli bude ještě někdy hrát na kytaru,“ uvedl, ale dodal, že by to nebyl konec, i když by si hned rád vybrnkával na strunách. „Kapela mi připomněla, že ani ona, ani západní civilizace na tom nezávisí,“ napsal.

Populární zpěvák přitom jen pár dní před nehodou šťastně unikl smrti, když letadlu, v němž cestoval na vystoupení, za letu upadly dveře. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám