Hlavní obsah

Milovníci taneční hudby se opět sejdou na "Mácháči"

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po jednoleté odmlce se opět uskuteční open air taneční festival "MÁCHÁČ". Akce se koná 29. srpna v areálu pláže Klůček u Máchova jezera v Doksech. Tančit se bude na písečné pláži přímo na břehu.

Foto: Radek Vilímek

Vánoční divadelní hra

Článek

Milovníci dunivých rytmů si kromě muziky užijí krásné přírodní panorama. Zvláštností letošního ročníku bude Lucky Dreamer Zone přímo na parníku plujícím přímo po hladině Máchova jezera. 

Hrát se bude na čtyřech hudebních scénách. Open air scéna nabídne hlavní hvězdu festivalu. Tou největší letos bude britská legenda Dj Collin Dalea. Kromě něho na festivalu vystoupí dalších devět českých Djs.

Převládat bude house

Změna nastala v hudební dramaturgii, převládat bude spíše styl house a tech house. Organizátoři samozřejmě nezapomněli na nezbytný "chill out". Z českých Djs vystoupí Loutka, Tvyks, Lumier a další. Návštěvníci se kromě občerstvení budou moci i vykoupat a zasportovat.

After party by se měla konat v blízkém okolí areálu Klůček. Lístky lze zakoupit v běžných předprodejích za 180 Kč na místě za 300 Kč. Více informací na www.machac2003.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám