Hlavní obsah

Mig 21 má videoklip k písni o touze po lidském doteku

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Optimismus, naděje a touha po zázraku, který spočívá v návratu k normálnímu životu. To je odkaz, který kapela Mig 21 posílá v nové skladbě TěsněVedleSebe. Videoklip, který představuje, je plný vzpomínek na koncerty, na nichž se ještě všichni mohli bavit bez omezení a bylo normální držet se za ruce a zpívat. Na Novinkách.cz má klip premiéru.

Mig 21 v novém klipuVideo: archiv kapely

 
Článek

Klip ukazuje vše, co kapele už dlouho chybí, tedy koncertování a blízký kontakt s fanoušky.

„Při prošťourávání různých archivů a při třídění všemožných záběrů se nám, k našemu milému překvapení, začal objevovat takový nadčasový příběh touhy po lidském doteku. Dalo by se vlastně říct, že jsme práci na scénáři nahradili prací třídičskou a archivářskou, ke kterým bychom se, nebýt protipandemických opatření, jinak sotva dokopali. To ovšem nemění nic na tom, že z výsledku máme ohromnou radost a doufáme, že naši fanoušci ji budou mít také. Za zmínku možná stojí, že jsme použili i pár záběrů s Jiřím Bartoškou, aniž bychom ho požádali o svolení, tak snad nás nezažaluje, což by bylo jistě nepříjemné, ale předem si troufám tvrdit, že bychom to nějak uhráli, viď Jiří?“ komentuje s humorem zpěvák Jiří Macháček.

Dvojalbum Hity a rarity, které kapela Mig 21 vydala v listopadu loňského roku, vychází nyní na vinylu. Na dvojvinylu je to nejlepší z kariéry kapely. Novinka TěsneVedleSebe je předzvěstí nového alba Mig 21, které vyjde v září tohoto roku.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám