Hlavní obsah

Michal Strnad přichází s obyčejným životním příběhem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Michal Strnad je český zpěvák, skladatel a psychoterapeut, který má na kontě aktuální autorské album Další. Nyní přichází s novým singlem Hledej mě dál, za kterým autorsky stojí jeho jmenovec Tomáš Strnad. Vypráví v něm obyčejný příběh dvou lidí.

Michal Strnad v novém videoklipuVideo: Transistor

 
Článek

Výpravný videoklip natočil tandem David Van & Lukáš Hausenblas z leteckého pohledu i z perspektivy kapoty auta. Píseň produkoval Petr Zatloukal, Strnadův kolega z kapely Barbory Polákové, bicí nahrál Adam Koller.

„Ta píseň mě vzala za srdce, je to pro mě silný love song o osudovém setkání lidí, kteří se jednou museli potkat. Musela se spojit spousta věcí, aby k tomu setkání došlo. Myslím, že každý z nás známe takový příběh ze svého života nebo jsme o něm aspoň slyšeli. Bylo to vůbec poprvé, co jsem uchopil píseň jiného autora. Není to pro změnu píseň o žádném důležitém sociálním tématu, ale jen o silném životním příběhu dvou lidí,“ prozrazuje o písni zpěvák.

Foto: Transistor

Michal Strnad vydal album Další.

Připomeňme, že ke svému duetu s Bárou Polákovou natočil Strnad společně s režisérem Vítem Klusákem nedávno mystifikační videoklip Facky lásky (Hiding Our Love), jenž poukazoval na důležitost párové terapie. Strnadovy písně často odkazují na témata spojená se sociálními a psychickými problémy a pravidelně bodují v českých hitparádách.

Může se vám hodit na Zboží.cz: Další - Strnad Michal [CD]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám