Hlavní obsah

Žádostivé fanynky píšou do Varů: Kdy přijede idol Dornan?

Novinky, Lenka Hloušková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Jednou z hvězd letošního karlovarského filmového festivalu je třiatřicetiletý herec Jamie Dornan. Měřeno zájmem fanouškům, respektive fanynek, je tou nejzářivější. Volají, píšou e-maily a prosí o zprostředkování jakéhokoli kontaktu se svým idolem.

Foto: KVIFF

Jamie Dornan

Článek

Postavení sexuálního objektu číslo jedna mu vydobyla jeho role ve filmu 50 odstínů šedi natočeném podle stejnojmenné, možná ještě slavnější knižní předlohy.

Fanynky nejčastěji kontaktují tiskový servis, produkci festivalu. Všechny do jedné se dotazují, kdy Dornan do Varů dorazí. Některé by se s ním chtěly rovnou sejít, jiným by stačil podpis, dalším „pouhá“ odpověď na jejich mnohačetné e-maily.

Najdou se mezi nimi také fanynky, které jsou ochotné na festival přijet i na pár hodin, aby svůj objekt touhy spatřily na vlastní oči.

Foto: Profimedia.cz

Jamie Dornan a Dakota Johnsonová

Podle předběžného, neoficiálního zjištění Novinek.cz natěšené ženy ovládají velmi dobře angličtinu, ale nemusí být nutně rodilé mluvčí, pocházejí ze všech koutů Evropy, nechybějí ani ty z jiných kontinentů. Velké popularitě se těší Dornan podle všeho třeba v Itálii nebo v Rusku.

Jamie Dornan

  • Irský herec a hudebník začínal kariéru v modelingu, kde úspěšně předváděl pro prestižní značky a módní domy.
  • Filmový debut si jako herec odbyl v historickém dramatu Sofie Coppolové Marie Antoinetta (Marie, Antoinette, 2006).
  • Vzápětí zazářil v úspěšných televizních seriálech Once Upon Time a The Fall.
  • Celosvětovou popularitu mu pak přinesla role milionáře Greye z erotické romance Padesát odstínů šedi (Fifty Shades of Grey, 2015) a nedávno podepsal kontrakt na její pokračování.
  • Ve filmu Anthropoid, který zpracovává dramatické události provedení atentátu na Heydricha, bude hrát postavu jednoho z parašutistů, Jana Kubiše.

Patříte k nim? Tak neváhejte. Dornana můžete potkat ve čtvrtek ve 14 hodin. Projde se po červeném koberci před Velkým sálem hotelu Thermal. Tisková konference od 14.30 hodin bude přenášena živě na ČT 24 a také na vnitřním televizním okruhu festivalové televize. V angličtině ji můžete také sledovat na webu streamu.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám