Hlavní obsah

Prezident MFF KV: Další kniha by měla být Můj život s Bartoškou

Právo, Andrea Zunová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prezident Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech Jiří Bartoška v úterý pokřtil knihu své dlouholeté spolupracovnici Uljaně Donátové.

Uljana Donátová na křtu knihy ve VarechVideo: Novinky

 
Článek

„Děkuju Ti Uljano, že s námi už jednadvacet let spolupracuješ. Tvá příští kniha by se mohla jmenovat Můj život s Bartoškou,“ řekl a vyslal do světa její už třetí knihu s titulem Matka s ručením omezeným.

Uljana Donátová: Na festivalu jsem člověkem v pozadí

Styl

Uljana Donátová, která je ředitelka PR a tisková mluvčí karlovarského festivalu, ocenila, že se „nejmilejší ze všech světových prezidentů uvolil knihu pokřtít.“

Uljana Donátová se psaní knih věnuje ve svém volném čase. „Odpočívám duševně. Před první knížkou jsem se dostala do takového bodu, že jsem neustále psala tiskové zprávy, materiály, a to pořád pracujete s fakty. Najednou jsem začala cítit potřebu vytvořit něco za sebe. Vyfabulovat si nějaký příběh, postavy, zhmotnit své životní zkušenosti. Psaní mě baví, nabíjí a osvobozuje,” řekla.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám