Hlavní obsah

Předprodej na Nohavicu odstartuje v poledne

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY

Úderem poledne odstartuje v úterý na Hlavní festivalové pokladně v hotelu Thermal předprodej vstupenek na koncert písničkáře Jarka Nohavici. Ten se uskuteční v pátek v Poštovním dvoře.

Článek

Sólový recitál jednoho z nejznámějších českých písničkářů proběhne s kytarou a heligonkou, sestavený bude nejen ze známých písní, ale i z novinek právě vydávaného alba Ikarus.

Akce vypukne v deset hodin večer, vstup do prostoru dvora bude už o hodinu dříve.

Maximální počet vstupenek na jednu osobu je šest kusů. Cena za jednu je stanovena na 390 korun. Omezený počet lístků bude v prodeji i v místě konání koncertu, od osmi hodin večer v Restauraci Poštovní dvůr, Slovenská 2, Karlovy Vary.

Milovníci Nohavicovy tvorby si budou moci na festivalu zakoupit také všechny jeho dosavadní desky.

Spojení písničkáře s karlovarským festivalem není nahodilé. Fiktivní dokument režiséra Petra Zelenky Rok ďábla, kde si právě slezský bard zahrál ústřední roli a zazněly v něm jeho písně, v lázeňském městě totiž získal v roce 2002 hlavní cenu – Křišťálový glóbus.

Reklama

Související články

Ve Varech zapěje i Nohavica

Hlavní hvězdou hudebního doprovodného programu MFF v Karlových Varech bude Jaromír Nohavica. Převezme tak štafetu po oscarové dvojici Markéta Irglová – Glen...

Výběr článků

Načítám