Hlavní obsah

Nová hvězda znělky pro karlovarský filmový festival? Johnny Depp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V den zahájení 57. ročníku Mezinárodního filmového festivalu (MFF) v Karlových Varech se divákům představí i jeho nová znělka. V pátek tak diváci znovu uvidí Johnnyho Deppa, který je další hvězdou, jež akci podpořila. Informaci zveřejnili organizátoři MFF KV ve středu.

Foto: KVIFF

Johnny Depp

Článek

Lidé budou moci souběžně vidět znělku i na festivalové online platformě KVIFF.TV, kde se bude, stejně jako na Novinkách.cz, přenášet i celý zahajovací ceremoniál.

„Johnny Depp zažil před dvěma lety ve Varech obrovsky vřelé přijetí od diváků a fanoušků a díky tomu se stal naším velkým podporovatelem. Proto souhlasil s natočením znělky, i když jsme byli omezeni jeho náročným programem. Znělka se moc povedla a já věřím, že se Johnny Depp jednou do Varů vrátí,“ říká výkonný ředitel MFF KV Kryštof Mucha.

Zase pozdě

Znělku režíroval režisér Ivan Zachariáš a odehrává se ve slavném secesním hotelu Gellért v Budapešti. Johnny Depp tou dobou zrovna pracoval v Evropě, zastávka v Maďarsku se mu díky tomu vešla do pracovního programu.

Foto: KVIFF

Johnny Depp

„Johnny Depp přijel tradičně se zpožděním, namísto ve dvě, v pět odpoledne a hned na začátku mi řekl, že bude raději improvizovat. Nejdřív jsem z toho byl trochu rozmrzelý, pak se to ale ukázalo jako skvělé řešení, Johnny tak do znělky ještě více vtiskl svou osobitost, byla s ním velká zábava,“ řekl Zachariáš. Natáčení znělky trvalo pouhé dvě a půl hodiny. „Když jsme dotočili, tak si chtěl ještě povídat, i když už na něj čekalo letadlo,“ doplnil.

Chci tady žít, řekl Depp o VarechVideo: Novinky

Koncept festivalových znělek s významnými osobnostmi světové kinematografie vznikl před 15 lety, tvůrci mikropříběhů odkazujících na propojení s karlovarským festivalem, jsou režiséři Ivan Zachariáš a Martin Krejčí.

Johnny Depp: Někdy se cítím jako přerostlé batole

Styl

Stovky podpisů. Hovory o pařbách. Johnny Depp baví Vary

MFF KV

Reklama

Výběr článků

Načítám