Hlavní obsah

Nacpěte svůj oblíbený film do 60 vteřin

Novinky, Stanislav Dvořák

Mezinárodní soutěž Done in 60 seconds od účastníků požaduje jediné - vtěsnání filmu dle vlastního výběru do 60 vteřin. V České republice běží soutěž poprvé od 4. května 2011 do 15. června 2011.

Článek

Každý plnoletý Čech se může pokusit natočit a přihlásit originální ztvárnění známého filmového trháku v 60 sekundách. Videa můžete přihlásit prostřednictvím webových stránek www.za60dovaru.cz.

Odborná porota vybere 10 nejlepších filmů, jejichž tvůrci budou oceněni originálními Jameson režisérskými židlemi. Z nich pak do finále postoupí tři nejlepší videa, která budou slavnostně vyhlášena 6. července 2011 během 46. Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary v Jameson Festival Lounge. Na všechny kreativní filmaře z řad vysokoškolských studentů i široké veřejnosti, kteří se do soutěže zapojí, čekají lákavé filmové ceny: od lahve irské whiskey pro každé přihlášené video přes židle až po VIP pas na MFF KV a ubytování v Karlových Varech.

Autoři videí, kteří se umístí na 1. - 3. místě, budou také moci navštívit Jameson bus, který přijede na filmový festival až z Irska a kde se jim budou věnovat ti nejlepší barmani.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám