Hlavní obsah

Monkey Business odstartují karlovarský klub Kaiser 55

– Karlovy Vary
Novinky, jdu

Ani letos nebude chybět v rámci 55. Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech oblíbený afterparty klub Kaiser 55, jehož třetí ročník rozezní areál karlovarského Poštovního dvora. Čtyři večery koncertních vystoupení odstartuje v úterý kapela Monkey Business.

Foto: 2media

Monkey Business

Článek

Kromě pop-funkových Monkey Business se zpěvákem Matějem Rupertem před diváky během následujících večerů až do pátku vystoupí také PHS či rapeři Rytmus a Maniak.

Všechny koncerty se odehrají pod širým nebem, navazující afterparties s DJ vystoupeními se pak přesunou přímo do historické budovy Poštovního dvora, která stojí pod karlovarským letním kinem.

Za klubem Kaiser 55 stojí český raper Vladimír 518 a jeho multižánrový label Bigg Boss.

Program Kaiser 55
Úterý 24.8.Monkey Business / DJs - Vrtulník Michael V. & Robot
Středa 25.8.Rytmus / DJs - Orion & Robot
Čtvrtek 26.8.PSH & Maniak / DJs - Orion & Double J. - Purple Rain KVIFF edition
Pátek 27.8.House DJs: Bidlo, Aid Kid (LIVE), Madelaine + afterparty

Historický areál Poštovního dvora byl vystavěn už koncem 18. století. Původně klasicistní patrová stavba Poštovního dvora se později dočkala empirového provedení. Její součástí je i unikátní litinová veranda, která je oficiálně nejstarší železnou lázeňskou stavební památkou na našem území.

Foto: Bigg Boss

Litinová veranda karlovarského Poštovního dvora představuje oficiálně nejstarší železnou lázeňskou stavební památkou na našem území.

V minulých letech se klub představil v historických budovách Císařských lázní a Lázní I.

Program klubu Kaiser 55 začíná vždy od 19:30, prodej vstupenek je k dispozici přímo v Thermalu nebo přes online sít GoOut.

Všechny vstupy na afterparty jsou navíc od půlnoci vždy zdarma.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám