Hlavní obsah

Maradona, Devadesátky, Bílý bílý den: Karlovarský festival pokračuje po celém Česku

Novinky, Lenka Hloušková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mezinárodní filmový festival skončil v sobotu. Nestihli jste dorazit? Nevadí. Tři filmy z nesoutěžního programu vyrážejí právě za vámi. Do desítek kin se dostávají 8. července v rámci akce Vary ve vašem kině. Vyrazit můžete na dokument o slavnému fotbalistovi, poetický film o dospívání ve skejťácké komunitě a islandské drama. Všechny vzbudily ve Varech skutečné nadšení.

Vary ve vašem kině od 8. července 2019

 
Článek

A na co se můžete konkrétně těšit? Téměř 50 kin v předpremiéře promítne nový dokumentární portrét Asifa Kapadii (Senna, Amy) o nejslavnějším fotbalistovi všech dob Diego Maradona, režijní debut herce Jonaha Hilla a událost americké nezávislé scény Devadesátky (Mid 90s) a napínavé islandské drama z festivalu v Cannes Bílý bílý den (A White, White Day).

Foto: KVIFF Distribution

Maradona, velký hit uplynulého MFF KV.

Vary ve vašem kině jsou již čtvrtým ročníkem akce KVIFF Distribution – společného distribučního labelu MFF Karlovy Vary, České televize a Aerofilms. Budou probíhat během celého léta. I po jejich skončení se filmy z přehlídky budou nadále objevovat samostatně v programech kin. Jejich seznam najdete zde.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám