Hlavní obsah

KVIFF: Kraj zahájil soutěž o festivalové pasy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovarský kraj v pondělí 5. června vyhlásil soutěž o festivalové pasy na letošní 57. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Do soutěže, která končí již ve čtvrtek 8. června, se smí přihlásit pouze lidé s trvalým pobytem na území Karlovarského kraje.

Foto: Moser

Sošky pro 57. ročník KVIFF jsou hotové.

Článek

„Celkem čtyřiceti šťastlivcům zprostředkujeme několikadenní filmový maraton, který bude jistě neopakovatelným a umělecky přínosným zážitkem,“ uvedl k soutěži hejtman Karlovarského kraj Petr Kulhánek (za STAN).

V případě zájmu je třeba vyplnit formulář, přičemž inspiraci ke správným odpovědím a veškeré informace jsou k nalezení na webu festivalu. Výherci budou následně kontaktováni prostřednictvím e-mailu, v němž se dozvědí podrobnosti o předání.

Další soutěž, tentokrát o festivalová trička, hrnky a ponožky, proběhne začátkem července. Samotný festival zahajuje v pátek 30. června. Deník Právo a Novinky jsou jeho hlavními mediálními partnery.

Karlovarský filmový festival uvede sedm českých premiér. Nechybějí Úsvit a Citlivý člověk

Letem filmem

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech ocení Danielu Kolářovou

Kdo přijal pozvání

Reklama

Výběr článků

Načítám